1077 Budapest, Rottenbiller utca 34.
Kosár (0)
Az Ön kosara üres.
Összesen: 0.- Ft
RegisztációRegisztáció BejelentkezésBejelentkezés
Kosár

Rólunk

Az Aqua-Lung cégcsoport - melyet Jacques-Yves Cousteau kapitány alapított 1945-ben - mára a világ legnagyobb búvárfelszerelést-gyártó cég-együttesévé nőtte ki magát. Jelentős múltja, egyedülállóan tökéletes minőségű légzőautomatái, valamint minden földrészen híres és ismert felszerelései -mindezek ellenére- hihetetlenül kedvező árfekvése- nem véletlenül emelték a céget a földkerekség búvárainak első számú kedvencévé. Tulajdonában van ma már a Dräger, a Technisub, a Seaquest és az Apeks cégek is. Katonai újralégzőit használja a minden jelentősebb víz alatti hadi egység, reduktoraival a Jeges-tenger kőolajfúró tornyainál dolgozó búvároktól, a legjelentősebb technikai búvárszervezeteken át a legtöbb hobbibúvárig mindenki nagy megelégedéssel és biztonsággal merül.

Jacques-Yves Cousteau A Divex céget 1999-ben két lelkes búvároktató (Buczolits Zoltán és Pintarics Péter) alapította akkortájt meglévő cégeik fúziójaként, s csakhamar a magyar búvárpiac legnagyobb forgalmazójává fejlődött. 2006 szeptemberében tulajdonos váltás történt, cégünk megkapta az Aqualung és  Technisub gyárak kizárólagos magyarországi forgalmazását. Rengeteg kereskedő és búvároktató keres meg minket, célunk, hogy viszonteladóinkat és vásárlóinkat maximális megelégedéssel szolgálhassuk ki. Ebben egy -a felszereléseket technikailag is kiválóan ismerő- profi eladó csapat segít, azonban nemcsak szaktanácsadással, de gyári szerviz háttérrel is igyekszünk segíteni a búvárok számára a biztonságos merülést. Kétszáz négyzetméteres üzlet (mely jelenleg a legnagyobb felszerelés forgalmazó Magyarországon) és folyamatosan megújuló, hatalmas árukészlet várja az ide látogatókat.

"Könnyedén, lágyan siklottam a készülékkel a fenékig. Erőlködés nélkül szívtam be a friss levegőt. Minden belégzéskor halk sípolást hallottam, kilégzéskor pedig a légbuborékok tompa bugyborékolását. A szabályozó, ez az egyszerű készülék, mintha csak szervezetemhez tartozott volna, tökéletesen és pontosan adagolta a levegőt." (Cousteau: A csend világa)

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.