1077 Budapest, Rottenbiller utca 34.
Kosár (0)
Az Ön kosara üres.
Összesen: 0.- Ft
RegisztációRegisztáció BejelentkezésBejelentkezés
Kosár
Aqua Lung

Pro HD búvármellény

aqua lung

135.000.- Ft
Elérhető: raktáron
Cikkszám: Pro HD
Termék jellemzők:
Ez a súlyintegrált búvármellény a rendkívül sikeres „Pro” termékcsalád legújabb tagja. A Pro HD használata közben folyamatosan érezhető az a minőség és tapasztalat, amelyre az Aqua Lung és a SeaQuest az elmúlt négy évtizedben a mellények fejlesztésére során szert tett. Számtalan funkció egy stílusos, időtálló és megfizethető mellényben minden búvár számára A mellény SureLock™II súlykioldó rendszerrel kerül forgalomba. A súlyzsebek önbeállóak. Csak be kell csúsztatni őket a helyükre, amíg egy kattanást nem hallunk. Vészhelyzetben mindössze egy egyszerű fogantyú meghúzása szükséges a súlyok leoldásához. Az új, szabadalmaztatott háttámla beépített palacktartó résszel rendelkezik, amely megakadályozza a palack kicsúszását, továbbá fogantyú is található rajta. A két nagy oldalsó zsebre rendkívül erős cipzár került, amelyekhez húzó is tartozik A mellény jobb első részén található oktopusz tartó zsebben biztonságosan elhelyezhető a tartalék levegőforrás, és szükség esetén könnyedén ki is emelhető onnan. Mindeközben az oktopusz az egész merülés alatt látható marad. Bizonyára sokan hasznosnak találják majd, hogy a műszerkonzolt a bal oldali zseb hátsó részén található nyíláson becsúsztassák a zsebbe, és használat esetén a zseb első nyílásán át húzzák ki. 4 rozsdamentes lapos D-gyűrű áll rendelkezésre a kiegészítők rögzítéséhez. A mellényen késrögzítő gyűrűk is találhatók A Pro HD állítható haspántjával a test vonalához állíthatjuk a mellényt A gyorsleeresztő szelepek nagyméretű húzóit még vastag kesztyűben is könnyű kitapintani és használni. A beállító pántok segítségével mindig könnyedén beállítható a megfelelő magasság Húzóval ellátott gyorsleeresztő szelep a jobb vállon Jobb oldali alsó gyorsleeresztő szelep fordított testhelyzet estére Mellkaspánt a jobb stabilitás érdekében
vagy rendelje meg telefonon: +36 13680098
Ez a súlyintegrált, dzseki típusú búvármellény a rendkívül sikeres „Pro” termékcsalád legújabb tagja. A Pro HD használata közben folyamatosan érezhető az a minőség és tapasztalat, amelyre az Aqua Lung és a SeaQuest az elmúlt négy évtizedben a mellények fejlesztésére során szert tett. 
A mellény SureLock™II súlykioldó rendszerrel kerül forgalomba. A súlyzsebek önbeállóak. Csak be kell csúsztatni őket a helyükre, amíg egy kattanást nem hallunk. Vészhelyzetben mindössze egy egyszerű fogantyú meghúzása szükséges a súlyok leoldásához.
Az új, szabadalmaztatott háttámla beépített palacktartó résszel rendelkezik, amely megakadályozza a palack kicsúszását, továbbá fogantyú is található rajta.
A két nagy oldalsó zsebre rendkívül erős cipzár került, amelyekhez húzó is tartozik.
A mellény jobb első részén található oktopusz tartó zsebben biztonságosan elhelyezhető a tartalék levegőforrás, és szükség esetén könnyedén ki is emelhető onnan. Mindeközben az oktopusz az egész merülés alatt látható marad.
Bizonyára sokan hasznosnak találják majd, hogy a műszerkonzolt a bal oldali zseb hátsó részén található nyíláson becsúsztassák a zsebbe, és használat esetén a zseb első nyílásán át húzzák ki.
4 rozsdamentes lapos D-gyűrű áll rendelkezésre a kiegészítők rögzítéséhez.
A mellényen késrögzítő gyűrűk is találhatók
A Pro HD állítható haspántjával a test vonalához állíthatjuk a mellényt
A gyorsleeresztő szelepek nagyméretű húzóit még vastag kesztyűben is könnyű kitapintani és használni.
A beállító pántok segítségével mindig könnyedén beállítható a megfelelő magasság
Húzóval ellátott gyorsleeresztő szelep a jobb vállon
Jobb oldali alsó gyorsleeresztő szelep fordított testhelyzet estére
Mellkaspánt a jobb stabilitás érdekében
 
Súlyzsebeibe XS-ML méret között 9 kg, L-XL méret között 14,5 kg ólom tehető. Hátsó zsebeibe pedig 4,5kg.
 
Emelőkapacitás (liter): XS-16, S-16, M-18, ML-20, L-25, XL-31
 
 

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.