1077 Budapest, Rottenbiller utca 34.
Kosár (0)
Az Ön kosara üres.
Összesen: 0.- Ft
RegisztációRegisztáció BejelentkezésBejelentkezés
Kosár
Aqua Lung

Leg3nd DIN

aqua lung

175.000.- Ft
Elérhető: raktáron
Cikkszám: Leg3nd DIN
Termék jellemzők:
Fedezd fel az új Legend reduktort! Az új LEG3ND reduktor család a legújabb fejlesztéseknek köszönhetően kompakt, könnyű, légzési ellenállása minimális, teljesítménye fantasztikusan nagy! A Legend Lux egyedi arany színű bronz ötvözete limitált széria. Különleges kuriózum! A Legend LUX második lépcsőjeBreathing System-el (MBS) gyártott.  Az MBS segítségével hatékonyan szabályozható a légzés. Nem csak a levegő irányát, hanem a beáramló levegő mennyiségét is optimálisan adagolja a második lépcső, így minden mélységben minden körülmények között nagyon könnyen és hatékonyan biztosított a lélegzés.   Supreme - Fagymentes verzió Az első lépcső teljesen zárt fagymentes sapkával, a második lépcső pedig hőcserélő bordával van ellátva, mely a fagymentes reduktornál megakadályozza a lefagyást.  A Legend reduktorok első lépcsője ACD rendszerrel van ellátva. Az ACD rendszerről az alábbi linken található a bemutató film:a YouTube-on
vagy rendelje meg telefonon: +36 1 368 0098

Fedezd fel az új Leg3nd reduktort!

Az új Leg3nd reduktor család a legújabb fejlesztéseknek köszönhetően kompakt, könnyű, légzési ellenállása minimális, teljesítménye fantasztikusan nagy!

Különleges kuriózum!

Most a harmadik sorozatú legenda - vagyis a  Leg3nd - visszatért!

A krómozott,  csodálatosan és optimálisan kialakított első lépcső minden extrém körülmények között is hibátlanul teljesít , fenomenális hidegvíz teljesítményt nyújtva, hiszen az új  új hőcserélőnek jóval nagyobb felülete van, így tökéletesen ellenáll a fagyásnak.

Két nagynyomású csatlakozóval és négy alacsony nyomású csatlakozóval rendelkezik, amelyek az optimális konfigurációs szögben vannak elhelyezve. A csatlakozó fel van szerelve az AquaLung ACD-vel (Auto Closure Device), amely a belső korróziót előidéző vizet automatikusan kizárja, hogy az első lépcsőbe kerülhessen. 

A második lépcsőnél a puha öntött adagoló gomb hatékony és a vastag neoprén kesztyűben is könnyű megtalálni és kezelni. A Comfo-Bite szájrész továbbra is a legjobb a piacon, és a kilégző szelep szenzációsan vezeti el az arc két oldalán a kilégzett buborékokat.

Az adagoló fedele oldalsó nyílásokkal is  rendelkezik, és ezek 20% -kal csökkentik a belégzési ellenállást.. A Leg3nd MBS ( Master Breathing System ) állítható középnyomás szeleppel rendelkezik, mely segít megakadályozni a felszínen történő szabadon folyást, vagy erős fizikai munkavégzéskor több levegőt szállít. Ez a vezérlés két funkciót hajt végre egyszerre - vezérli a levegő irányát, amely megváltoztatja a Venturi-hatást, valamint megváltoztatja a légzési ellenállást. Ez nagyon könnyen szelep még vastag neoprén kesztyűben vagy száraz kesztyűben is. 

A Leg3nd második lépcsője un. Master Breathing System rendszerrel gyártott (MBS). Az MBS segítségével hatékonyan szabályozható a légzés. Nemcsak a levegő irányát, hanem a beáramló levegő mennyiségét is optimálisan adagolja a második lépcső, így minden mélységben minden körülmény között nagyon könnyen és hatékonyan biztosított a légzés.

Supreme - Fagymentes verzió

Az első lépcső teljesen zárt - fagymentes sapkával, a második lépcső pedig hőcserélő bordával van ellátva, mely a fagymentes reduktornál megakadályozza a lefagyást. 10 foknál hidegebb vízben ajánlott a fagymentes reduktorok használata.

A második lépcső anatómia csutorával és szájtakaróval szerelt.

 

Vido az ACD rendszerről:

 

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.