1077 Budapest, Rottenbiller utca 34.
Kosár (0)
Az Ön kosara üres.
Összesen: 0.- Ft
RegisztációRegisztáció BejelentkezésBejelentkezés
Kosár

Facebook nyereményjáték játékszabályzat

Elnevezés:

Búvármaszk nyereményjáték

Játék szervezője:

Divex Búvár Szakáruház ( Halász Károly EV) Budapest 1077 Rottenbiller u. 34 (Adószám: 54761647-2-33).

Cégünk búvármaszk nyereményjátékot szervez a facebook oldalunk követői számára.

A játékban résztvevő személyek részvételi jogosultsága:

Nyereményben részt vehet minden nagykorú természetes személy.

A játékban való résztvétel menete:

- a nyereményjátékban részt vesz a fent leirt személyek közül mindenki aki 2019. Augusztus 04-ig kedveli és kommenteli a 2019. Július 23.-án közzétett búvármaszk nyereményjáték bejegyzését.

 A Játék időtartama:

A Játék 2019.07.23-án kezdődik és  2019.08.05-ig tart.

Sorsolás

A sorsolásra 2019.08.05-én kerül sor

Nyeremények

Az alábbi nyeremények kerülnek kisorsolásra:

Favola maszk+légzőcső szett

A Szervező a nyertesek nevét legkésőbb sorsolást követő napon a Szervező hivatalos Facebook oldalán teszi közzé. A nyertes Játékos ezt követően felveheti a kapcsolatot Szervező ügyfélszolgálatával, a Szervező Facebook profilján keresztül ahol a nyereményeket a Játékosnak az ügyfélszolgálattal egyeztetett módon kézhez kapják.

Adatkezelés:

A Szervező a Játékhoz kapcsolódóan kizárólag a Játék lebonyolítása érdekében, az alábbiakban meghatározott adatokat kezeli: A játékos neve

A nyereményjáték alatt adatgyűjtésre nem kerül sor!

A nyereményjáték során a Szervező nem jut személyes adatokhoz. A nyilvános adatok kezelése a Facebook minden felhasználó számára biztosított lehetőségei és szabályai alapján történik.

Szervező jogai:

A Szervező kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartama alatt a Szervező hivatalos Facebook oldala neki fel nem róható okból időszakosan nem érhető el. A szervező fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa. A tájékoztatást elegendő a játék felhívással azonos módon megtenni. A résztvevők elfogadják, hogy a nyereményjátékban való részvétel során a Játékszabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a Szervező számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak. A Szervező a nyereményjátékban való részvétel lehetőségét és a nyeremény átvételét a Játékszabályzat megszegése esetén bármely játékostól megvonhatja.

A Facebook semmilyen módon sem szponzorálja a nyereményjátékot.

A játékkal kapcsolatos további információ az alábbi e-mail címen kérhető: info@divex.hu

 

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.