1077 Budapest, Rottenbiller utca 34.
Kosár (0)
Az Ön kosara üres.
Összesen: 0.- Ft
RegisztációRegisztáció BejelentkezésBejelentkezés
Kosár

Facebook nyereményjáték játékszabályzat

Elnevezés:

Ajándékutalvány nyereményjáték

Játék szervezője:

Divex Búvár Szakáruház ( Halász Károly EV) Budapest 1077 Rottenbiller u. 34 (Adószám: 54761647-2-33).

Cégünk ajándékutalvány nyereményjátékot szervez a facebook oldalunk követői számára.

A játékban résztvevő személyek részvételi jogosultsága:

Nyereményben részt vehet minden nagykorú természetes személy akik a  játék időtartama alatt bekövetik Instagram oldalunkat,illetve kommentben válaszol az általunk feltett kérdésre

A játékban való résztvétel menete:

- a nyereményjátékban részt vesz a fent leírt személyek közül mindenki aki 2019. December 15.-ig  kommenteli a 2019. December 04.-én közzétett ajándékutalvány nyereményjáték bejegyzését, illetve beköveti az instagram oldalunkat.

 A Játék időtartama:

A Játék 2019.12.04-én kezdődik és 2019.12.15-ig tart.

Sorsolás

A sorsolásra 2019.12.16.-án kerül sor

Nyeremények

Az alábbi nyeremények kerülnek kisorsolásra:

15 000 Ft értékű ajándékutalvány

A Szervező a nyertesek nevét legkésőbb sorsolást követő napon a Szervező hivatalos Facebook oldalán teszi közzé. A nyertes Játékos ezt követően felveheti a kapcsolatot Szervező ügyfélszolgálatával, a Szervező Facebook profilján keresztül ahol a nyereményeket a Játékosnak az ügyfélszolgálattal egyeztetett módon kézhez kapják.

Adatkezelés:

A Szervező a Játékhoz kapcsolódóan kizárólag a Játék lebonyolítása érdekében, az alábbiakban meghatározott adatokat kezeli: A játékos neve

A nyereményjáték alatt adatgyűjtésre nem kerül sor!

A nyereményjáték során a Szervező nem jut személyes adatokhoz. A nyilvános adatok kezelése a Facebook minden felhasználó számára biztosított lehetőségei és szabályai alapján történik.

Szervező jogai:

A Szervező kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartama alatt a Szervező hivatalos Facebook oldala neki fel nem róható okból időszakosan nem érhető el. A szervező fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa. A tájékoztatást elegendő a játék felhívással azonos módon megtenni. A résztvevők elfogadják, hogy a nyereményjátékban való részvétel során a Játékszabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a Szervező számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak. A Szervező a nyereményjátékban való részvétel lehetőségét és a nyeremény átvételét a Játékszabályzat megszegése esetén bármely játékostól megvonhatja.

A Facebook semmilyen módon sem szponzorálja a nyereményjátékot.

A játékkal kapcsolatos további információ az alábbi e-mail címen kérhető: info@divex.hu

 

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.