1077 Budapest, Rottenbiller utca 34.
Kosár (0)
Az Ön kosara üres.
Összesen: 0.- Ft
RegisztációRegisztáció BejelentkezésBejelentkezés
Kosár

LEG3ND MARK III

LEG3ND MARK III.

Az AquaLung Legend sorozata idén 18. éve szolgálja a világ legjobb reduktoraként a búvárok igényeit. A reduktor 2012-ben megújult a Mark II verzióval, mely szintén egyedülálló technikai tulajdonságokkal rendelkezett.

Most a harmadik sorozatú legenda - vagyis a  Leg3nd - visszatért, méghozzá három különböző kivitelben: A Leg3nd , a Leg3nd MBS és a Leg3nd Elite.

Franciaországban tervezve és építve, mindhárom azonos első lépcsővel rendelkezik , de a második lépcső technikai színvonalban különbözik. Azt kell mondanom, hogy mindhárom jó megjelenésű egység. A krómozott,  csodálatosan és optimálisan kialakított első lépcső minden extrém körülmények között is hibátlanul teljesít , fenomenális hidegvíz teljesítményt nyújtva, hiszen az új  új hőcserélőnek jóval nagyobb felülete van, így tökéletesen ellenáll a fagyásnak. Két nagynyomású csatlakozóval és négy alacsony nyomású csatlakozóval rendelkezik, amelyek az optimális konfigurációs szögben vannak elhelyezve. A csatlakozó fel van szerelve az AquaLung ACD-vel (Auto Closure Device), amely a belső korróziót előidéző vizet automatikusan kizárja, hogy az első lépcsőbe kerülhessen. Mindhárom második lépcsőnél a puha öntött adagoló gomb hatékony és a vastag neoprén kesztyűben is könnyű megtalálni és kezelni. A Comfo-Bite szájrész továbbra is a legjobb a piacon, és a kilégző szelep szenzációsan vezeti el az arc két oldalán a kilégzett buborékokat. Mindhárom második lépcső szilikon szájvédő résszel  rendelkezik, ami segít az ajkak tartásában. ( Meleg vízben könnyen eltávolítható). Ugyanakkor nemcsak az összes megjelenésről van szó, hanem van egy módszer a tervezésre. Az adagoló fedele oldalsó nyílásokkal is  rendelkezik, és ezek 20% -kal csökkentik a belégzési ellenállást.. A Leg3nd MBS ( Master Breathing System ) állítható középnyomás szeleppel rendelkezik, mely segít megakadályozni a felszínen történő szabadon folyást, vagy erős fizikai munkavégzéskor több levegőt szállít. Ez a vezérlés két funkciót hajt végre egyszerre - vezérli a levegő irányát, amely megváltoztatja a Venturi-hatást, valamint megváltoztatja a légzési ellenállást. Ez nagyon könnyen szelep még vastag neoprén kesztyűben vagy száraz kesztyűben is. Használat közben a Leg3nd mindhárom második lépcsője rendkívül könnyen adagolja a levegőt. A második lépcsők kialakítása úgy történt, hogy még extrém behatás esetén ( pl. DPV használat ) sem tudjon szabadon folyni. 

 

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.